За Нас

Mary - Bul LTDМари- Бул ЕООД – Пловдив е с предмет на дейност производство и пласмент на висококачествени филтри за свиване и направа на ръчни цигари от моноацетат. Нашите продукти са познати на пазара с голямото си разнообразие на различни размери и дължини, позволяващи максимален комфорт и свобода на избор за нашите клиенти, покриващи максимално изискванията и нуждите на пушачите.Ние използуваме само най-добрите сертифицирани материали , произведени по най-висок стандарт.

НОВО  НОВО  НОВО  НОВО  НОВО

Мари-Бул ЕООД  - Пловдив предлага дву-слойни опаковки с апликиран цип и без цип  с широко индустриално приложение по поръчка на клиента с различни размери , печат и без печат ,  както и  с възможност за лесно отваряне и евро отвор за закачване. Изработка на поръчки по специфични изисквания.Моля погледнете линка:Zipper pouches made by MARY-BUL LTD BULGARIA

За нас е от изключителна важност да развиваме и подобряваме нашите продукти в съответствие с нарастващите изисквания на пазара и в частност на нашите клиенти, за което сме широко отворени за нови идеи и бизнес предложения.

Благодарим ви за интереса към нас като се надяваме да отговорим на всичките ви очаквания свързани с настояща или бъдеща съвместна дейност!